Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Sparta rozebrala Mělník na šroubky, vyhrála 22:5

V dohrávce předposledního kola základní části nejvyšší futsalové soutěže Sparta destruovala tým z Mělníku 22:5. Pražané se vezou na vítězné vlně, před dvěma týdny navíc uštědřili první ligovou porážku v této sezoně Chrudimi, dlouhodobě nejlepšímu futsalovému celku u nás. Sparta míří k druhé příčce v tabulce před play-off. Tu jim zaručí vítězství v posledním kole.

Futsalisté Sparty se radují z gólu
zdroj: facebook.com/VARTA futsal liga autor: Michal Pavlík

Od začátku bylo naprosto jasno. Pražané si dělali se soupeřem, co chtěli. Už poločasový výsledek 9:2 sliboval velký debakl, ale ani ve druhé části se gólový apetit neumenšoval. V celkovém součtu domácí vystřelili na branku nebo mimo sedmašedesátkrát. Čtyři góly vstřelil Tomáš Drahovský, hattrick zaznamenali Michal Seidler, Tomáš Vnuk a David Cupák.

"Nebudeme řešit těch dvacet dva gólů, ale spíš těch pět," podotkl po zápase suše trenér Sparty Beni Simitči. "Splinili, jsme, co jsme chtěli - aby si kluci zastříleli, aby si zahráli dobrý zápas. Bohužel soupeř nebyl na úrovni, aby nás otestoval," dodal už s výhledem na důležitý zápas s Helasem Brno a play-off.

"Chtěli jsme zalézt a dostat co nejméně gólů. Dostali jsme jich 22, což není moc pozitivní," posteskl si střelec jedné z pěti branek hostů Jiří Vokoun. "Nezamává to s námi. Máme velkou marodku. Pro nás je důležité, že jsme se dostali do play-off," dodala mělnická opora.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články