Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Sparta má ve futsalovém finále mečbol. Oslabené Teplice jasně přehrála 4:0

Futsalová Sparta se po vyřazení dosavadního hegemona Chrudimi v semifinále nejvyšší futsalové ligy rozjela i ve finále. Vede už 2:0 na zápasy a příští pondělí v Teplicích může rozhodnout o mistrovském titulu. Na úvodní výhru 6:1 sparťané navázali dalším úspěchem, zvítězili tentokrát 4:0.

Futsalisté Sparty Praha
zdroj: Facebo Sparta Praha futsal

Spartě zajistili důležité vítězství čtyři různí střelci. Nejdřív se prosadil ranou pod břevno teplické branky Brazilec Wilde, před poločasem ještě skóroval kapitán Michal Seidler dorážkou do odkryté branky.

Wilde pak ve druhé půli vybojoval míč, předložil ho Fouadu Amranimu a bylo prakticky rozhodnuto. Pečeť na výsledek přidal v 31. minutě David Cupák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 2. futsalového finále Sparta Praha - Teplice

"Teplicím chyběl Claudinho a Teka, hrály to na šest lidí, což je obrovsky těžké. My jsme nastoupili s dvěma čtverkama. Řekli jsme si, že je budeme presovat, což se nám dařilo a šlo vidět, že Teplice byly na konci úplně unavené. Z tohoto pohledu šlo o snadnější vítězství než minule," zhodnotil utkání kapitán Sparty Seidler.

"Těžko se hledají slova, protože soupeř nás k ničemu nepustil. Nebyli jsme ani v pohybu a prakticky jsme si nevypracovali žádnou gólovou šanci. Musím jen pogratulovat Spartě," řekl asistent kouče Svarogu Aleš Zachariáš.

Finále play-off první futsalové ligy - 2. zápas:

Sparta Praha - Teplice 4:0 (2:0)

Branky: 7. Wilde, 18. Seidler, 22. Amrani, 31. Cupák. Stav série: 2:0.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články