Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Španělé trestali neefektivní českou power-play, po výhře 7:1 postupují na futsalové MS

Čeští futsalisté prohráli v předposledním utkání kvalifikace mistrovství světa ve Španělsku 1:7 a zůstávají na čtvrtém místě kvalifikační skupiny D. Svěřenci Tomáše Neumanna hráli v Albacete celý druhý poločas power-play, vytěžili z ní ale pouze jeden gól. Naopak domácí do prázdné branky trestali a vysokou výhrou si zajistili postup na světový šampionát. Přímý přenos utkání Česko – Slovinsko sledujte ve středu 20. prosince od 18:25 na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Jediný gól českého týmu po pěkné kombinaci

Čeští reprezentanti, kteří v září doma podlehli Španělům 0:3, s favority drželi krok osm minut. Poté otevřel skóre Ramirez a do přestávky přidal druhou branku Emilio.

Hosté po změně stran při power-play dvakrát inkasovali po gólech Boyise a Péreze. Ve 32. minutě snížil Vnuk, ale na druhé straně vzápětí odpověděl Gómez. V poslední minutě se ještě prosadili Paniagua a Tomaz.

Španělé vyhráli čtvrtý zápas ve skupině a zajistili si postup z první příčky. Češi prohráli i šestnácté vzájemné utkání.

Španělsko – Česko 7:1 (2:0)

Branky: 9. Ramirez, 15. Emilio, 24. Boyis, 27. Pérez, 33. Gómez, 40. Paniagua, 40. Tomaz – 32. Vnuk.

Sestava Česka: Hůla (13. Žežulka) – P. Drozd, Slováček, Koudelka, D. Drozd – Vokoun, Záruba, Rešetár, Seidler – Francisco, Holý, Vnuk, Knobloch. Trenér: Neumann.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články