Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sopůšek s Doubravským rozebrali Budějovice, Hodonín slaví druhé vítězství ve futsalové lize

Po senzační remíze 4:4 se sparťanskými obhájci titulu kousali futsalisté Českých Budějovic porážku 1:3 v hale posledního Hodonína. Domácí Tango táhli zejména dvougólový Roman Sopůšek a Bohumír Doubravský, který zapsal bilanci 1+2. Hostující Dynamo si sice vypracovalo celou řadu šancí, ale brankáře Aleše Parobka překonalo jen jedinkrát. 

Utkání České Budějovice - Mělník
zdroj: facebook.com/Jihočeský fotbal

Po bezbrankovém prvním poločase otevřel skóre Doubravský, jenž zakončil individuální průnik milimetrově přesnou střelou. "V kabině jsme si řekli, že na soupeře vletíme. Dali jsme gól ve 30. vteřině, což nám moc pomohlo. Zakončil jsem tak, jak jsem chtěl - mezi nohama obránce na zadní tyč," popsal Doubravský.

Muž zápasu nabil o devět minut později na druhý gól Sopůškovi, který po Hačkově korekci skóre stanovil i konečný výsledek - opět po kombinaci s Doubravským. "Vítězství nám bezesporu zvedne sebevědomí. V příštím kole jedeme do Liberce, kde můžeme také něco získat. Doufám, že na tento výkon navážeme," dodal šestadvacetiletý útočník.

"Zejména v první půli jsme vyhořeli na neproměňování šancí. Před vánoční přestávkou jsme měli potřebné štěstí se Spartou, tentokrát bohužel ne. Domácí vyhráli zaslouženě," řekl hostující Radim Pouzar, jehož tým je v tabulce po osmé porážce v sezoně devátý. Tango je stále poslední, ale na předposlední Mělník už ztrácí jen bod. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hodonín - České Budějovice

Tango Hodonín - Dynamo České Budějovice 3:1 (0:0)

Branky: 30. a 37. Sopůšek, 21. Doubravský - 31. Hačka.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články