Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Slavia gólem z poslední minuty vybojovala bod v Hodoníně

Hodonín - Futsalisté Slavie se udrželi na druhé příčce tabulky futsalové ligy, když v 7. kole remizovali 1:1 v Hodoníně. Pražané prohrávali s Tangem v polovině druhého poločasu už 1:4, ale po vlastní brance domácích z poslední minuty získali se štěstím alespoň bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Hodonín přišel o výhru nad Slavií v poslední minutě

Po vyrovnaném poločase odskočilo v polovině druhého poločasu domácí Tango na tříbrankový rozdíl. Červenou kartu totiž viděl slávista Míča a následnou přesilovku využil kanonýr Hodonína Veselovský, kterého vzápětí napodobili i Lupač se Svobodou.

Hosté se ale nevzdali, Salák s Brazilcem Melem snížili na rozdíl jediného gólu a v poslední minutě domácí Višváder pod tlakem slávistů zamířil do vlastní branky. "Chceme hrát nahoře, takže je to pro nás ztráta. Ale vzhledem k tomu, že jsme ještě dvě miuty před koncem prohrávali o dva góly, tak bod musíme brát," uvedl brankář Slavie Ondřej Vahala.

Futsalová první liga - 7. kolo:

Helas Brno - Litoměřice 5:7 (2:0), Chrudim - Sparta Praha 4:1 (3:0), Plzeň - Hradec Králové 5:2 (3:0), Vysoké Mýto - Třinec 2:2 (0:2), Česká Lípa - Zruč n. S. 0:6 (0:3), Hodonín - Slavia Praha 4:4 (1:1).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články