Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Rešetár před Futsal Cupem: Vidět Barcelonu v Čechách bude prvotřídní zážitek

Chrudim – Barcelona je velký pojem, a to nejen ve světě fotbalu. Do elitní evropské společnosti patří i její futsalový tým. V sezoně 2011/2012 vyhrál katalánský klub Futsal Cup a ovládl i poslední tři ročníky španělské ligy. Český mistr z Chrudimi má tu čest se s ním v letošním ročníku Futsal Cupu střetnout. Souboje o postup do Final Four uvidí fanoušci v pardubické ČEZ aréně, atmosféra by mohla být vynikající. Hrát se bude 19. až 24. listopadu.

Futsal
zdroj: ČT sport

"Je to celosvětová extratřída. Takové týmy v Čechách málokdy vidíme," prohlásil útočník Chrudimi Lukáš Rešetár. "Věřím, že lidi Barcelona naláká. Doufám, že padne divácký rekord. Vidět Barcelonu v Čechách by mohl být prvotřídní zážitek," dodal.

Duel s Barcelonou už si Chrudim vyzkoušela, před dvěma lety prohrála s pozdějším vítězem 0:6. Rešetár má na zápas dvě speciální vzpomínky. "Pár týdnů před duelem v Barceloně jsem prodělal zlomeninu zánártní kůstky a zápas jsem odehrál se zlomenou nohou pod injekcemi a prášky. Dal jsem regulérní gól, který podle videozáznamu byl, ale rozhodčí ho v zápase neuznal," přiblížil chrudimský kanonýr.

Je nám líto, video expirovalo.
Chrudim se ve Futsal Cupu utká s Barcelonou

V čtyřčlenné skupině hraje kromě Barcelony a Chrudimi ještě Targu Mures a ukrajinský mistr Charkov. Final Four se zúčastní pouze vítěz. Při příznivé konstelaci by mohl být závěrečný zápas s Barcelonou přímým soubojem o postup.

"Bylo by pěkné rozloučit se takovým zápasem. Nám půjde hlavně o to, abychom poslední zápas hráli ještě o postup. Dva soupeři před tím jsou těžcí," řekl chrudimský kapitán Tomáš Meller.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články