Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Premiéra v Lize mistrů na výbornou. Sparta přejela rumunskou Csíkszeredu

Debut s puncem vítězství si v základní skupině Ligy mistrů připsali futsalisté Sparty. Na domácí palubovce totiž v úvodním utkání skupinové fáze deklasovali rumunskou Csíkszeredu 7:3.

Futsalisté Sparty se radují z gólu
zdroj: facebook.com/VARTA futsal liga autor: Michal Pavlík

Pražané dobře začali. Už ve třetí minutě otevřel skóre Grbeša a ještě před přestávkou se trefili i Seidler s kapitánem Drahovským.

Domácí se pak dostali do jednozačného vedení 6:0, když se mezi 23. a 32. minutou dvakrát prosadil Novak a jednou Rick. Na snížení Csíkszeredy zareagoval sedmým gólem Wilde a rumunské mužstvo zmírnilo vysokou porážku až dvěma brankami v závěru.

Je nám líto, video expirovalo.
Futsalisté Sparty otevřeli základní skupinu LM suverénním vítězstvím

Sparta, která v minulé sezoně sesadila z českého futsalového trůnu dlouholetého suveréna z Chrudimi, přivítá ve druhém zápase v pátek maltský St. Andrews. Ten otevřel turnaj v hale na Podvinném mlýně porážkou 1:3 s polskou Bielsko-Bialou. 

Do elitní fáze Ligy mistrů postoupí jen vítěz skupiny.

Základní skupina futsalové Ligy mistrů v Praze:

Sparta Praha - Csíkszereda (Rum.) 7:3 (3:0)
Branky:
23. a 33. Novak, 3. Grbeša, 17. Seidler, 17. Drahovský, 24. Rick, 36. Wilde - 35. Hector, 38. Rakič, 39. F. Matei z pen. 
Sparta: Vahala (Gerčák, Plecitý) - Kocič, Novak, Wilde, Grbeša - Rick, Brahimi, Amadeu, Seidler, Drahovský, Křivánek, Hora. Trenér: Simitči.

Bielsko-Biala - St. Andrews (Malta) 3:1 (1:0)

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články