Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Postup z baráže je naším cílem, hlásí trenér futsalistů Neumann před utkáním s Litvou

První zápas baráže o postup do elitní fáze kvalifikace mistrovství světa čeká v Brně českou futsalovou reprezentaci. Soupeřem svěřenců Tomáše Neumanna, který přijal roli favorita, bude Litva. Přímý přenos sledujte exkluzivně od 19:25 na ČT sport Plus. Odveta je na programu v úterý v hale soupeře.

Je nám líto, video expirovalo.
Futsalisté rozehrají v Brně baráž o elitní fázi kvalifikace MS

Národní tým se do barážového dvojzápasu dostal z předkvalifikační skupinové fáze, kde mu k postupu stačilo druhé místo za Arménií. Za sebou nechal Bosnu a Hercegovinu.

Vítěz baráže si zajistí místenku v elitní kvalifikační skupině, ze které už vede cesta přímo na šampionát, jehož dějiště ještě není známo.

Právě v Litvě se odehrálo poslední mistrovství světa, na němž Češi prošli ze skupiny a vypadli v osmifinále se Španělskem. "Postup z baráže je naším cílem. Přijímáme roli favorita, ale bude to velmi těžké, poněvadž futsal v Litvě šel hodně nahoru," řekl Neumann.

V Brně má k dispozici téměř kompletní kádr – schází pouze Tomáš Koudelka, který kvůli karetnímu trestu nemůže hrát první utkání. "Nikdo nemá zdravotní problém, takže na Litvu jdeme v plné zbroji," doplnil Neumann.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články