Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Kuča poslal Slavii do semifinále, pro Chomutov futsalová sezona skončila

Třetím účastníkem semifinále nejvyšší futsalové soutěže se stala Slavia. Ve čtvrtém utkání čtvrtfinálové série zvítězila v hale Chomutova 3:2 a celkově 3:1 na zápasy. Rozhodující gól vstřelil v čase 36:49 Lukáš Kuča. O postup do finále si Pražané zahrají s Plzní.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Slavia Praha

Nováčkům soutěže z Chomutova proto sezona skončila. Do utkání však vstoupili mnohem lépe a už v 1. minutě je poslal do vedení Daniel Klíma. Hostující Filip Havrda ale v 8. minutě srovnal.

Začátek druhé půle nicméně opět skvěle zvládli domácí a Filip Gedeon jim těsný náskok vrátil. Martin Brychta ovšem krátce nato vyrovnal a rozhodující trefu zapsal osmnáctiletý Kuča, který chladnokrevně potrestal zaváhání futsalistů Baníku. "Vůbec jsem nevěděl, jak se ke mně míč odrazil, ale jsem rád, že jsem se tam objevil a se zavřenýma očima dal gól. Jsem za něj moc rád," popsal Kuča.

Trenér domácích Martin Boček byl na své svěřence hrdý. "Musíte si uvědomit, že mám v kádru 80 procent kluků, kteří působí v nejvyšší soutěži prvním rokem. Klobouk dolů před nimi. Nechali jsme tam všechno, bohužel jsme umřeli na neproměňování šancí. Gratuluji hráčům Slavie k postupu, kouč Zdeněk Sláma je na nás výborně připravil," prohlásil Boček.

Ve druhém nedělním měření sil udolala Kadaň 4:3 Helas Brno a vynutila si rozhodující paté utkání na palubovce klubu z moravské metropole.

Čtvrtfinále play-off první futsalové ligy – 4. zápasy:

Chomutov – Slavia Praha 2:3 (1:1), konečný stav série 1:3.
Kadaň – Helas Brno 4:3 (2:2), stav série 2:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články