Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kdo sesadí Chrudim? Mistr přišel o Rešetára, Sparta touží po finálové odvetě

Jeden velký favorit a řada pronásledovatelů, tak bude znovu vypadat nadcházející sezona futsalové ligy. Ustálený tým čtrnáctinásobných mistrů z Chrudimi se bude snažit prohánět především obhájce stříbra Sparta, posilovala ale i Plzeň nebo Slavia. Právě Sparta otevře v úterý 4. září ligovou sezonu proti nováčkovi z Liberce, utkání můžete sledovat od 18:10 v přímém přenosu na ČT sport a webu ctsport.cz.

Utkání Sparta - Chrudim
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Když na konci dubna porazila Chrudim ve finále Spartu a podvanácté v řadě získala český titul, byl to pro spoustu klubů impulz k velkému letnímu posilování.

Zvláště poražení finalisté ze Sparty přivedli zajímavá jména v čele s nejlepším slovenským futsalistou Tomášem Drahovským. "Cíl je jasný, zastavit Chrudim a získat pro Spartu první titul," uvedl Drahovský.

Je nám líto, video expirovalo.
Posílená Sparta chce ukončil futsalovou nadvládu Chrudimi

Na rozdíl od konkurentů Východočeši svůj kádr tolik neobměnili, z mistrovského kádru však odešel Lukáš Rešetár. Kapitán ERA-PACKu zamířil do Plzně, kde s futsalem začínal.

Futsalová liga tak slibuje vyrovnanější boj o titul než kdy dřív. "Přicházejí k nám skvělí hráči - Drahovský, chorvatští reprezentanti - takže jsme přesvědčení, že tahle sezona bude nejlepší v historii," řekl předseda komise futsalu Otakar Mestek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články