Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Jeden gól stačil. Futsalisté Chrudimi ovládli sérii se Slavií a zahrají si finále

I letošní finále futsalové ligy bude s hráči Chrudimi. S patnácti tituly si nejúspěšnější domácí tým historie postup zajistil na půdě Slavie, kde vyhrál 1:0. Celkově sérii ovládl 3:1 na zápasy. Dalším soupeřem úřadujících vicemistrů bude buď obhájce titulu z Plzně, nebo Teplice. Přímý přenos klíčového duelu mezi Plzní a Teplicemi sledujte ve čtvrtek exkluzivně na webu ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Futsalisté Chrudimi porazili Slavii a zahrají si finále

Kdo dá první gól utkání, vyhrává. Toto pravidlo platilo celou semifinálovou sérii mezi Chrudimí a Slavií a nic na tom nezměnilo ani čtvrté utkání. O svém vítězství a také postupu rozhodli Východočeši už v deváté minutě, kdy Martina Doša překvapil tvrdou ranou brankáře domácích Adama Vondráčka.

Sešívaní sice ve zbytku utkání měli šance na vyrovnání, ale nevyužili je. Tyč po změně stran trefil jak Sláma, tak i Ševčík.

Chrudim tak bude mít šanci napravit loňský ročník, v němž ve finále prohrála s Plzní. A právě Západočeši mohou být opět jejich soupeřem. Série s Teplicemi je vyrovnaná 2:2 na zápasy a o všem rozhodne pátý klíčový duel.

Střelec postupového gólu Doša však soupeře neřeší a před finále má jasno. "Pro nás je hlavní motivace vyhrát celé finále. Je jedno jak, ale vrátit titul do Chrudimi," konstatoval.

Semifinále play-off první futsalové ligy - 4. zápas:

Slavia Praha - Chrudim 0:1 (0:1), konečný stav série 1:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články