Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Futsalový svátek opanovala Chrudim, Sparta odjela s prázdnou bez vstřeleného gólu

V předposledním kole základní části byl v chrudimské hale k vidění šlágr nejvyšší soutěže futsalistů. Favorizovaný ERA-PACK, který i v letošní sezoně neohroženě vládne českým palubovkám, porazil po dramatickém průběhu druhou Spartu 3:0. Do střelecké listiny se zapsalo trio Lukáš Rešetár, Max a Éverton. 

Utkání Sparta - Chrudim
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Fanoušci dlouho sledovali taktickou bitvu bez vážnějších střeleckých příležitostí. Z mírné letargie je probral až nesportovní faul a vyloučení domácího Felipeho ve 28. minutě. Hosté však přesilovou hru nezužitkovali.

"V zápase, navíc proti Chrudimi, se taková šance za bezbrankového stavu prostě musí využít. Přiznám se, že jsme početní výhodu netrénovali. Trochu jsme improvizovali, ale vzhledem k hráčskému potenciálu, který ve Spartě máme, bychom ji měli proměnit. Tam se lámal chleba," prohlásil David Cupák.      

O dvě minuty později navíc Roman Mareš oslovil nezištnou přihrávkou kanonýra Rešetára, jenž chladnokrevně otevřel skóre - 1:0. Druhý gól přidal vzápětí po kombinaci s Koudelkou brazilský "kouzelník" Max a konečné skóre stanovil při power play soupeře Éverton. 

"Utkání se nevyvíjelo dle našich představ. Hlavně první poločas byl hodně špatný, ale Sparta nás naštěstí nedokázala potrestat. Impulsem byla z mého pohledu až ubráněná přesilovka. Po ní jsme se nadechli k náporu, dali jsme dvě branky a při power play duel definitivně rozhodli," hodnotil Lukáš Rešetár.   

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chrudim - Sparta Praha

Futsalová první liga - 21. kolo:

Chrudim - Sparta Praha 3:0 (0:0)

Branky: 32. Rešetár, 36. Max, 37. Éverton.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články