Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Futsalové play-off pokračuje bez překvapení, favorité si zastříleli

Jasnými výhrami favoritů pokračovalo čtvrtfinále play-off futsalové ligy. Vítěz základní části Teplice si poradil i podruhé s Helasem, tentokrát vyhrál v Brně 10:0 a je blízko postupu mezi nejlepší čtyři. Dvoucifernou výhru si na konto připsala i Chrudim, obhájce titulu přejel překvapení sezony Mělník 10:1. Sparta rozehrála sérii s Českou Lípou domácím vítězstvím 8:2. Druhé utkání série Česká Lípa - Sparta sledujte v úterý od 20:00 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Čtrnáctinásobný mistr versus nováček ve vyřazovacích bojích. Karty byly rozdány jasně a Chrudim potvrzovala úlohu superfavorita od první minuty, kdy se trefil Everton.

Domácí přehrávali Olympik ve všem, v poločase vedli 5:0 a až do konce se rvali o dvojciferné vítězství, což se jim nakonec v poslední minutě povedlo.

"Potřebovali jsme si zvednout sebevědomí a také nastřílet nějaké branky. Měli jsme tam i spoustu šancí, které bohužel gólem neskončily, ale máme z toho drobrý pocit," zhodnotil utkání domácí Tomáš Koudelka.

"Chrudim na nás začala rychle, než jsme se dostali do tempa, byla desátá minuta a prohrávali jsme asi 0:4. Musíme být v soubojích agresivnější. Doma je můžeme zkusit víc presovat a poženou nás diváci, zkusíme něco uhrát," řekl autor jediné branky Olympiku Pavel Šuba.

Sparta v základní části nastřílela téměř 200 branek a ani v úvodním čtvrtfinále s Českou Lípou na zásah dlouho nečekala.

Už ve druhé minutě se trefil Michal Seidler, který si celkem nadělil k 29. narozeninám čtyři góly v síti Démonů.

Hosté při svém debutu v play-off i s pouhými sedmi zdravými hráči do pole favoritovi srdnatě vzdorovali a místy laxně hrající obranu Sparty dvakrát pokořili.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články