Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Futsalové lize dál vévodí Svarog, jehož stíhá Chrudim. Plzeň rozstřílela Liberec

I po sedmém kole první futsalové ligy pokračuje dominance teplického Svarogu. Vyhrál všech sedm zápasů letošního ročníku, naposledy zdolal Ostravu na její palubovce 5:3. Lídra stíhá Chrudim, která má o jednu výhru méně a poradila si 9:0 s Mělníkem. Třetí Sparta stejným výsledkem deklasovala Českou Lípu. V souboji konkurentů v tabulce pak Plzeň rozstřílela 11:4 Liberec.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň si pohrála s Libercem a Severočechy deklasovala 11:4

Osmý celek soutěže Interobal Plzeň potvrdil roli favorita proti devátému Liberci a už o půli vedl 5:1. Za stavu 7:1 si však třemi obdrženými góly zkomplikoval situaci. Ovšem i díky hattrickům Holého a Turka zvítězil 11:4.

"S výsledkem je spokojenost, nespokojenost s tříminutovou pasáží, v níž jsme dostali tři góly a vypadli z koncentrace. Samozřejmě to kazí dojem a nemůžeme si to dovolit v dalších zápasech," upozornil domácí kouč a bývalý reprezentant David Frič.

Za Liberec zdramatizoval utkání dvěma góly Aleš Benek. "Určitě je výsledek pro nás krutý, zase jsme si polovinu gólů dali sami. Naše přepínání do obranné fáze je pořád hodně špatné. Šance jsme měli na nějakých sedm osm gólů, ale dostaneme šest," pokrčil rameny liberecký univerzál Benek.

Futsalová první liga - 7. kolo:

Chrudim - Mělník 9:0 (2:0), Ostrava - Teplice 3:5 (2:2), Plzeň - Liberec 11:4 (5:1), Uherské Hradiště - Helas Brno 1:1 (1:1), Česká Lípa - Sparta Praha 0:9 (0:2).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články