Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Futsalisty Plzně zastavil Dobovec a k postupu teď musejí porazit Barcelonu

Futsalisté Plzně vstoupili do elitní skupiny Ligy mistrů, kterou pořádají, výhrou nad belgickým celkem Halle-Gooik 6:3, ale ve čtvrtek prohráli se slovinským Dobovcem 2:3. Do závěrečného Final Four postoupí jen vítěz skupiny, v němž hraje ještě největší favorit Barcelona. Ta vyhrála i druhý zápas, když odpoledne porazila Halle-Gooik 8:4. Plzeň tak musí k postupu porazit favorizovanou Barcelonu a doufat, že Dobovec neporazí Halle-Gooik. 

Futsal
zdroj: Reuters autor: Brandon Malone
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Dobovec

Plzeňský gólman Vahala v úvodním poločase předvedl několik dobrých zákroků a třikrát mu také pomohla branková konstrukce. Dobovec se dočkal vedoucí trefy těsně před pauzou díky Čehově proměněné penaltě po šesti domácích faulech.

Západočeši vstoupili lépe do druhé půle a ve 30. minutě vyrovnali po vlastním gólu Novaka, který tečoval Rešetárovu střelu. Už za osm sekund však slovinským mistrům vrátil vedení Perič.

Při plzeňské power-play nejprve Čeh vstřelil třetí branku hostů, poté ve 39. minutě snížil Holý. Víc už však domácí nestihli a nenavázali na středeční vítězství 6:3 nad Halle-Gooik. I tak hráči Interobalu udrželi naději stát se prvním českým celkem mezi nejlepší čtyřkou LM.

Elitní fáze futsalové Ligy mistrů - skupina C v Plzni:

Plzeň - Dobovec 2:3 (0:1)
Branky: 30. vlastní Novak, 39. Holý - 20. z pen. a 37. Čeh, 30. Perič.

Halle-Gooik - Barcelona 4:8 (3:4)

Pořadí po 2. kole: 1. Barcelona 6, 2. Dobovec 3, 3. Plzeň 3, 4. Halle - Goik 0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články