Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Futsalisté prohráli na úvod kvalifikace MS s Kazachstánem 1:3

Chomutov - Čeští futsalisté nezvládli úvod kvalifikace na mistrovtsví světa a podlehli Kazachstánu 1:3. V pátek domácí tým narazí na Francii a v neděli se utká se Slovinskem. Do baráže o postup na šampionát v Kolumbii v příštím roce se dostanou dva celky. Přímé přenosy nabídne náš web. Zápas s Francií startuje zítra v 19:00.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalu Česko - Kazachstán s ohlasy

Češi sice vedli díky brance Davida Cupáka, hosté ale ještě před přestávkou otočili zásluhou Lea a Čingise Jesenamanova. Ve druhém poločase domácí neproměnili penaltu a vzápětí zpečetil výhru favorita Dinmuchambet Sulejmenov.

Český tým se musel obejít bez trenéra Tomáše Neumanna, který se zotavuje po mozkové příhodě a na lavičce ho nahradil asistent Vlastimil Bartošek. Kazachy vedl Brazilec Cacau, jenž v minulosti působil v Chrudimi a také jako asistent u české reprezentace.

ČR - Kazachstán 1:3 (1:2)

Branky: 8. Cupák - 13. Leo, 14. Jesenamanov, 35. Sulejmenov. Sestava ČR: Gerčák (Vahal) - Kovács, Záruba, Seidler, Belej - Cupák, Novotný, R. Mareš, Hrubý, Holý, M. Mareš, Rešetár, Sláma. Trenér: Bartošek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články