Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Futsalisté na Chorvaty nevyzráli ani napodruhé, tentokrát dostali "sedmičku"

Hradec Králové – Ve dvou dnech společně odehráli dvě utkání ale vždy se stejným vítězem. Čeští futsalisté v přípravě před blížící se kvalifikací mistrovství Evropy prohráli s Chorvatskem po Chrudimi také v hale v Hradci Králové. Tentokrát od jednoho z elitních evropských celků dostali sedm branek a padli 3:7. Nejlepším střelcem domácího výběru byl s dvěma zásahy Radim Záruba.

Čekání na vítězství proti Chorvatsku se opět natáhlo. Čeští futsalisté proti Chorvatsku na triumf čekají už čtyři střetnutí. Sérii se jim nepodařilo ukončit jak v pondělí, kdy v Chrudimi padli těsně 1:2, tak ani v Hradci Králové.

Svěřenci trenéra Tomáše Neumanna víceméně v celém zápase dotahovali. V první části ale na nepříznivý stav 0:1 a 1:3 dokázali zareagovat a díky dvěma zásahům nejlepšího českého futsalisty roku Radima Záruby a premiérové trefě v národním dresu Antonína Hrdiny skončil poločas nerozhodně 3:3.

Druhá půle se však změnila v jasnou záležitost a góly stříleli už jen Chorvaté. Síť české branky se jim podařilo rozvlnit ještě čtyřikrát a nakonec dokráčeli k jasnému a pohlednému vítězství 7:3. "Po vyrovnání jsme se dostali do hry, ale poté jsme bohužel dostali dva smolné góly," zhodnotil po zápase Záruba.

Jeho spoluhráč z národního celku Michal Kovács jako klíč k neúspěchu v obou zápasech našel v proměňování šancí. "V obou zápasech to rozhodlo. Náš výkon nebyl úplně špatný, ale v koncovce nás tlačí bota," dodal český obránce.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští futsalisté prohráli s Chorvaty v přípravě i druhý zápas

Hlavní zprávy

Nejčtenější články