Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Futsalisté Chrudimi znovu prohráli a do Final Four nepostoupí

Kragujevac (Srbsko) - Futsalisté Chrudimi prohráli i druhý zápas v elitní skupině Futsal Cupu a do Final Four nepostoupí. Po úvodní porážce s domácím Kragujevacem dnes prohráli 5:6 s favoritem skupiny Kajratem Almaty. Po posledním duelu se Slov-Maticem Bratislava tak pro ně soutěž skončí.

Chrudim - Targu Mures
zdroj: ČT24

Chrudim znovu doplatila na nepovedený úvod. Stejně jako s Kragujevacem inkasovala už po několika vteřinách a po dvou minutách prohrávala 0:2. Pak sice rychle snížil Rešetár, ale Kajrat si postupně vypracoval až čtyřbrankové vedení.

Deset minut před koncem však kazašský celek přišel o vyloučeného Givu a Max z nařízené penalty snížil. Navíc přesilovou hru ještě využili Douglas a znovu Max a udělali z utkání drama. V posledních sedmi minutách však Kajrat ubránil těsné vedení a má na dosah postup.

Chrudim - Kajrat Almaty 5:6 (1:4)

Branky: 30. z pen. a 33. Max, 3. Rešetár, 21. R. Mareš, 30. Douglas - 1. a 8. Leo Santana, 3. Felipe, 20. Giva, 22. Pengrin, 27. Fumasa. ČK: 30. Giva (Kajrat). Sestava Chrudimi: Meller - R. Mareš, M. Mareš, Max, Slováček - Žďánský, Kopecký, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Rešetár. Trenéři: Bartůšek a Cacau.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články