Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Futsalisté Chrudimi útočí na čtvrtou pohárovou výhru v řadě

Praha - Futsalisté Chrudimi by dozajista rádi prodloužili své panování v Českém poháru. V úterním finále proti Bohemians 1905 budou útočit již na čtvrtý triumf v řadě a pátý celkově. Naopak pro Bohemians by to bylo první pohárové vítězství v historii. Přímý přenos utkání vysílá od 18:00 ČT4.

Radost futsalistů Chrudimi
zdroj: www.fkerapack.cz

Pětinásobný úřadující český mistr Chrudim v lize potvrzuje svou suverenitu posledních let a z 12 zápasů ztratil body jen za remízu v Pardubicích při skóre 102:24. Bohemians 1905 patří k největším překvapením soutěže a drží se na aktuálně třetím místě tabulky. Pražský tým doposud prohrál jen s Tangem Brno a právě Chrudimí 3:5.

V poháru by Pražané chtěli Chrudimským porážku vrátit, podobně jako se jim to povedlo v semifinále s Tangem, které porazili 8:5 po prodloužení. Chrudimský ERA-PACK postoupil do finále po snadné výhře 14:1 nad Zručí nad Sázavou. V pátek pak v generálce na pohár přehrál Kladno 7:0. "Po měsíční pauze jsme měli problém s proměňováním šancí a rozhodli jsme až po přestávce, kdy jsme poněkud změnili styl hry a Kladeňákům už také zřejmě ubývaly síly. V pohárovém finále proti Bohemians to bude určitě těžší a doufám, že už bude po zranění k dispozici Michal Mareš," uvedl trenér Chrudimi Jaroslav Bartušek.

Bohemians 1905 v generálce vyhráli ve Vysokém Mýtu 5:4 i zásluhou hattricku Vodeckého. Tomu se dařilo i minulý týden v přípravě proti fotbalistům Bohemians 1905, která byla pro futsalisty tréninkem na pohárové finále. Při výhře 8:1 se Vodecký trefil dvakrát stejně jako Kopecký a Novotný. Finálové utkání, které bylo odloženo z prosince kvůli státnímu smutku, se odehraje v domovské hale Bohemians na Jižním městě v Praze.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články