Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Futsalisté Chrudimi porazili Slavii a stíhají vedoucí Plzeň

Boj o druhé místo ve futsalové lize vyhráli v šestém kole hráči Chrudimi nad Slavií 4:1. Ti se společně drželi na druhém a třetím místě za vedoucí Plzní, nyní se vítězové přiblížili vedoucímu celku na jediný bod.

Zraněními oslabený tým Chrudimi se od začátku hnal do útoku. Velké šance měli hlavně Pavel Drozd a Koudelka, ale brankář Žežulka byl pozorný. Na druhé straně zahrozili Brychta a Směřička až po deseti minutách. Hrál se technický a rychlý futsal. Skóre se poprvé změnilo, až když Chrudim využila chybu v rozehrávce Slavie na polovině hřiště a Pavel Drozd už tváří v tvář brankáři nezaváhal.

I po přestávce měl domácí celek zpočátku víc ze hry, ale i jeho gólman Lytvyněnko si postupem času několikrát zasloužil díky spoluhráčům – hlavně při šancích Slámy a Jošta. Ale pak zapomněli slávisté před brankářem Davida Drozda, ten se stačil otočit a z úhlu zakončil – 2:0. Pak Filipe našel ideálně nabíhajícího Slováčka a ten už si ze Žežulkou poradil a zvýšil vedení Chrudimi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy futsalového utkání Chrudim - Slavia

Slavia pak nasadila dalšího hráče do pole, odvolala gólmana a hrála na riziko, a vyplatilo se – Sláma "přesilovku" využil. Ale i když se k power-play ještě slávisté vrátili, gól už nedali, naopak po jejich chybě se trefil do prázdné branky Everton dvě vteřiny před koncem stanovil výsledek 4:1.

Chrudim – Slavia 4:1 (1:0)

Branky: 13. P. Drozd, 28. David Drozd, 30. Slováček, 40. Everton – 36. Sláma.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články