Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Futsalisté Chrudimi dosáhli na nečekané vítězství v Almaty a drží naději na Final Four Ligy mistrů

Futsalisté Chrudimi si po remíze s Benficou Lisabon připsali senzační výhru v Almaty nad domácím Kajratem 2:1 a drží nadále šanci na historickou účast ve Final Four Ligy mistrů. Čeští šampioni se o jediné postupové místo utkají v sobotu s maltským týmem Luxol St. Andrews, zatím jsou se čtyřmi body za Benficou druzí. Lisabonský klub dnes deklasoval Luxol 6:0.

Futsalisté Chrudimi slaví gól
zdroj: fkchrudim.cz

Kajrat je dvojnásobným vítězem Ligy mistrů z let 2013 a 2015. Chrudim se ale nezalekla a po přestávce dvakrát zaskočila domácí tým. Po Évertonově rohovém kopu nejprve dostal Chrudim do vedení Srb Marko Radovanovič a krátce po něm zvýšil do prázdné branky střelou přes půlku hřiště Brazilec Torres.

Kajrat snížil minutu a půl před koncem zásluhou Rafaela Vilely. Tentýž hráč si těsně před koncem šel pro míč na chrudimskou střídačku, kde podle severu onlajny.com poslal k zemi Daniela Javorského a dostal červenou kartu.

Další skupiny vedle "céčka" v Almaty se hrají v Itálii, Španělsku a Chorvatsku, do květnového Final Four postoupí pouze vítězové. Chrudimští patnáctinásobní domácí mistři mohou být prvním českým klubem ve finálovém turnaji.

Futsalová Liga mistrů - elitní fáze, skupina C v Almaty:

Kajrat Almaty - Chrudim 1:2 (0:0)
Branky: 39. Vilela - 23. Radovanovič, 25. Torres. ČK: 40. Vilela.

Luxol St. Andrews - Benfica Lisabon 0:6 (0:3),

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články