Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Futsalisté Chrudimi dali Benagu "desítku" a prodloužili svoji vítěznou sérii

Chrudim – Dle tabulky by se zdálo, že se bude jednat o vyrovnaný duel. Druhý tým futsalové ligy Chrudimi však souboj s třetím Benagem Zruč nad Sázavou změnil ve vlastní exhibici. Svému soupeři nasázel deset branek a celkově vyhrál deset jedna. Obhájci titulu si díky tomu připsali na své konto čtrnáctou výhru v řadě.

Chrudimští do zápasu vstoupili dobře a již po šesti minutách se ujali dvoubrankového vedení. Benago dokázalo odpovědět. Ještě do poločasu ale favorizovaní domácí opět vedli o dva góly, když se podruhé v zápase trefil Matěj Slováček.

Po změně stran se zápas změnil v exhibici domácího celku. Zatímco Benago se trápilo, Chrudim sázela gól za gólem. Hned po minutě druhé části završil hattrick Slováček, kterého dokázal v závěrečných vteřinách napodobit i Brazilec Alvarito.

Chrudim díky další výhře snížila náskok vedoucích Teplic na šest bodů, při čemž má stále o zápas méně. Vedoucí Severočeši však v letošní sezoně neztratili ani bod a ERA-PACK dokázali porazit jak v lize, tak i ve finále poháru.

Futsalová první liga - 16. kolo:

Chrudim - Benago Zruč n. S. 10:1 (3:1).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články