Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Futsalisté České Lípy vyhráli ve Vysokém Mýtě a míří do play-off

O zlaté body hráli futsalisté Vysokého Mýta a České Lípy v zápase 17. kola první ligy. Všechny nakonec získali hosté za výhru 4:2 a posunuli se na sedmé místo v tabulce, které by v tuhle chvíli zaručovalo play-off. Vysoké Mýto je po porážce deváté stále dva body od předposledního místa, které znamená sestup.

Skóre otevřeli v 11. minutě hosté, když se po chybě domácích v rozehrávce dostal k míči Kubelka a trefil se přesně. Vyrovnal Lukáš Merkl, který se krásně uvolnil přes bránícího hráče a technicky překonal hostujícího brankáře. Pak Gerčák po krásné spolupráci s Merklem napravil svou úvodní chybu a poslal domácí tým ještě před poločasem do vedení 2:1.

Potom začaly trochu pochodovat nervy, což se projevovalo zbytečnými fauly. Havrda pak využil desetimetrového kopu za šestý faul do poločasu a vyrovnal na 2:2. Ovšem ještě do přestávky měl stejnou šanci i Lukáš Merkl, ale brankář Kirov jeho střelu kryl.

Po půli se hrálo dlouho bez branek, až se prosadil hostující Slavík a Česká Lípa opět vedla. V závěru zkusili domácí odvolat brankáře a přidat hráče do pole. Ale v posledních vteřinách naopak dostali gól do prázdné branky a hosté vyhráli 4:2. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy zápasu Vysoké Mýto - Česká Lípa

Hlavní zprávy

Nejčtenější články