Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Futsalisté Brna ovládli krajské derby a v tabulce přeskočili Slavii

Hodonín – Krajské derby mezi Brnem a Hodonínem uzavřelo devatenácté kolo futsalové ligy. Brněnští hráči zdolali domácí Tango 5:2 a posunuli se na šestou příčku před Slavii. Naopak hodonínský celek bojuje o záchranu, na jedenáctý Třinec drží náskok pouhého bodu.

Tango mělo ideální příležitost vstoupit dobře do zápasu. Po faulu kapitána brněnských Davida Cupáka byl nařízen v sedmé sekundě utkání pokutový kop, který ale Levčík neproměnil. Helas odpověděl v 18. minutě, David Cupák našel Vítězslava Hrubého a ten prostřelil gólmana Lupače. Helas vyhrál první poločas 1:0.

Spolupráce dvou reprezentantů Davida Cupáka a Vítězslava Hrubého vedla k další brance Brna v 28. minutě. O čtyři minuty později se při hodonínské power play přes celé hřiště trefil do prázdné brány brněnský gólman Šimon. Juraj Višváder vykřesal ve 34. minutě naději domácímu celku díky brance, která padla po povedené kombinaci s Buršíkem. Nato ale ve 35. minutě vstřelil čtvrtou branku Brna David Lacko.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalového utkání Hodonín - Brno

V utkání se znovu prosadila dvojice Buršík - Višváder a necelé tři minuty před koncem zápasu hodonínští snížili na rozdíl dvou branek. Ovšem i tentokrát dokázali hráči Brna rychle zareagovat, když se v 39. minutě trefil Pavel Outrata přes celé hřiště. Helas zvítězil v Hodoníně 5:2.

Výsledky 19. kola první futsalové ligy:

Hodonín - Helas Brno 2:5 (0:1).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články