Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Finále poháru bude mít očekávané složení, střetne se Chrudim a Benago

Kadaň – O triumf v Poháru FAČR si to rozdají futsalisté Chrudimi a Benaga. ERA - PACK opět potvrdil pozici nejlepšího českého týmu a po jasné výhře nad Vysokým Mýtem 6:0 bude obhajovat triumf. To Pražané se do finále dostali opět po čtyřech letech, když si v semifinále Final Four poradili se Slavií 5:2.

Chrudimský Douglas
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

ERA-PACK od začátku zápasu diktoval tempo hry a uzamkl Nejzbach na jeho polovině. Několik šancí však Chrudim v úvodu spálila a mohla být potrestána, jenže Münzberger z brejku orazítkoval jen tyč Žďánského brány. Skóre se poprvé měnilo v 5. minutě, kdy dostal míč za Molnára Rešetár. Během další minuty přidala Chrudim další dvě branky. O obě se postaral Koudelka. Nejprve dorazil šanci Slováčka a následně trefil z pravé strany šibenici – 0:3.

Na další branku se čekalo až do druhé půle. Douglas se ve 26. minutě protáhl po pravé straně a před bránou našel v pohodě skórujícího Maxe. Ten se radoval za necelou minutu i podruhé, když do brány Nejzbachu uklidil přihrávku Felipeho – 0:5. Ve 33. minutě se prvního hattricku dne dočkal chrudimský Koudelka a osudu utkání bylo rozhodnuto – 0:6.

Slávisté byli na začátku utkání proti Benagu nebezpečnější. Hrdina nastřeli po standardní situaci břevno a ve 4. minutě už Novotný svůj únik proměnil – 0:1. Jenže Benago zabralo a během minuty skóre otočilo. Nejprve vrátil Altoumi balon před bránu Váňovi a ten srovnal. Poté šel důrazně za balonem Douglas a nadvakrát skóre otočil. Další branky padaly až ke konci první půle a zápas byl rozhodnut. Lištván ve skluzu zvýšil na 3:1 a poločasové skóre 5:1 stanovil dvěma trefami Rodek.

Po přestávce Benago šetřilo síly a nechalo Slavii tvořit. Sešívání několikrát ohrozili Kudrnovu branku, ale gól přišel až v 35. minutě, kdy se při power play trefil Vandas – 5:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih semifinálových zápasů futsalového poháru

FC Benago Praha – SK Slavia Praha 5:2 (5:1)

Branky a nahrávky: 6. Váňa (Altoumi), 7. Douglas, 17. Lištván (Štverák), 17. Rodek, 20. Rodek (Brahimi) – 4. Novotný, 35. Vandas. Rozhodčí: Lasch – Nagy. ŽK: Filinger, Novotný (SKS). Diváci: 200.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto – FK ERA-PACK Chrudim 0:6 (0:3)

Branky a nahrávky:5. Rešetár (Douglas), 6. Koudelka, 6. Koudelka (Slováček), 26. Max (Douglas), 27. Max (Felipe), 33. Koudelka (Dentinho). Rozhodčí: Chládek – Henych. Bez karet. Diváci: 200.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články