Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Chrudimský sen o Final4 Ligy mistrů se rozplynul. Se St. Andrews pouze remizovali

Sice bez pozážky, ale na závěrečném druhém, a tedy nepostupovém místě končí futsalisté Chrudimi na elitním turnaji Ligy mistrů v Almaty. Remíza 2:2 s maltským týmem Luxol St. Andrews při posledním utkání skupiny českým futsalistům na premiérový postup do Final Four nestačila. Čeští šampioni skončili v tabulce za Benficou Lisabon, která si první místo zajistila po obratu ve druhém poločase závěrečného duelu s domácím Kajratem a vítězstvím 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Futsalová Chrudim byla blízko postupu do Final Four LM

Chrudimský tým, který s Benficou na úvod turnaje remizoval 3:3 a nad kazašskými hostiteli pak zvítězil 2:1, poslal v posledním utkání do vedení už ve 3. minutě slovenský obránce Martin Doša. Brzy ale vyrovnal Brazilec Fumasa a další hráč z jihoamerické velmoci v dresu soupeře Celino Alves po změně stran dokonal obrat. Naději na tříbodový zisk vrátil svěřencům Felipeho Condeho vlastní gól soupeře, ale skóre se už nezměnilo. Blíže k výhře měl navíc maltský tým, jehož hráči ve zbytku utkání trefili ještě tyč a břevno.

Ve hře bylo jediné postupové místo do květnového Final Four. Chrudimští patnáctinásobní domácí mistři usilovali o to, stát se prvním českým klubem na finálovém turnaji.

Futsalová Liga mistrů - elitní fáze, skupina C v Almaty:

Chrudim - Luxol St. Andrews 2:2 (1:1)

Branky: 3. Doša, 32. vlastní Pulido - 7. Fumasa, 25. Alves. ČK: 32. Alves.

Kajrat Almaty - Benfica Lisabon 1:2 (1:0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články