Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chrudim zvítězila a srovnala stav finálové série s Plzní

Druhý zápas finále ovládla hostující Chrudim, která vedla a nakonec zvítězila 5:2. Plzeň tak nedokázala navázat na vítězství v prvním utkání a série se srovnala na 1:1. Futsalistům Chrudimi bude v pondělním utkání po dvou žlutých kartách chybět brankářská jednička Victor Espindola. Přímý přenos třetího zápasu sledujte od 18:55 na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 2. finále Plzeň – Chrudim

"Bylo to vyrovnané jako minulé utkání. Už to tady padalo několikrát, rozhodují detaily a dnes jsme byli šťastnější my," hodnotil zápas hráč Chrudimi David Drozd pro ČT sport.

"Klíčové bylo, jak jsme bránili tu power-play, protože Plzeň to hrála strašně dlouho. Myslím, že ale moc šancí si nevytvořili a dostali jsme z toho jeden gól. Bylo důležité, že jsme furt odskakovali na dvě, na tři branky, protože Plzeň má power-play dobrou a kdykoliv může udeřit," dodal.

Trenér domácí Plzně Marek Kopecký byl po utkání kritický. "Chrudim šla hrát finále a my jsme dnes hráli jako baletky. Neřekl bych, že Chrudim byla jako herně lepší, prostě žrali palubovku, skákali nám do střel a my jsme hráli na špičičku," vysvětloval. 

"Chrudim není tak hloupá, že bychom jí měli dávat tři čtyři góly v power-play. My jsme toho góla dali, dostali jsme se znovu do hry, ale vzápětí zase přišla chyba a to už donekonečna nejde. Takhle finále hrát nejde, ten důraz mě dneska obrovsky zklamal, hráče jsem na to upozorňoval," řekl Kopecký. 

Finále futsalové ligy – 2. zápas:

Plzeň – Chrudim 2:5 (1:2)

Branky: 20. Vnuk, 27. Kaká – 12. a 25. Everton, 8. P. Drozd, 21. D. Drozd, 33. Záruba. Stav série: 1:1.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články