Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Chrudim porazila i Trebinje a má velmi blízko k postupu

Chrudim - Futsalisté Chrudimi vyhráli i svůj druhý zápas v základní skupině Futsal Cupu. Po vítězství 3:2 nad ukrajinským Lvovem dnes v domácím prostředí porazili bosenského outsidera Leotar Trebinje jasně 4:0 a před závěrečným utkáním s rumunským Targu Mures mají velmi blízko k postupu.

Radost futsalistů Chrudimi
zdroj: www.fkerapack.cz

Český mistr vede tabulku s šesti body a v posledním duelu si může s Rumuny dovolit dokonce prohrát o jeden gól. Pokud by ve druhém utkání Lvov nedokázal porazit Trebinje, postoupí Chrudim bez ohledu na to, jak bude s Targu Mures hrát. Do další fáze projdou z každé skupiny dva nejlepší celky, Era-Pack usiluje o šestý postup za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
FK ERA-PACK Chrudim - KMF Leotar Trebinje

Chrudim proti Leotaru od začátku udávala tempo a rychle získala vedení. Po třech minutách zamířil přesně Dentinho, který se před sezonou vrátil do Čech. Brazilský kanonýr hrál v utkání jednu z hlavních rolí. V desáté minutě po brejku přihrál Vladykovi a ten do odkryté branky zvýšil.

Proti Lvovu Chrudim ztratila náskok 2:0, dnes ale dvoubrankové vedení v klidu držela a navíc po změně stran přidala ještě dva góly. Skóre navýšili další dva Brazilci v domácím dresu Max a hrající trenér Cacau. Dentinhovi navíc třikrát zkazila radost branková konstrukce.

Era-Pack Chrudim - Leotar Trebinje (Bosna) 4:0 (2:0)Branky: 4. Dentinho, 10. Vladyka, 30. Max, 34. Cacau. Sestava Chrudimi: Meller - R. Mareš, M. Mareš, Max, Slováček - Kopecký, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Koudelka, Žďánský. Trenéři: Cacau a Bartušek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články