Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Chrudim podlehla Kajratu a ve Final Four nebude

Györ (Maďarsko) - Futsalisté Chrudimi ve druhém zápase elitní fáze Futsal Cupu podlehli v Maďarsku kazašskému obhájci trofeje Kajratu Almaty 1:4 a po úvodní remíze 3:3 s domácím Györem ztratili šanci na postup do jarního Final Four.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalu Chrudim - Kajrat

Mezi nejlepší čtyřku soutěže zamíří jen vítěz skupiny, kterou po výhře 5:2 nad Györem vede bez ztráty bodu Jugra Jugorsk. Proti ruskému týmu český mistr v pátek uzavře sezonu v Evropě.

Chrudim zaspala úvod a po jedenácti minutách už prohrávala 0:3; dvakrát se trefil Divanei a jednou Igor. Těsně před pauzou nevyužil šanci na snížení Silva, který z penalty trefil jen brankovou konstrukci. Pět minut před koncem utkání český tým poprvé skóroval díky Slováčkovi.

Favorizovaný Kajrat, vedený bývalým trenérem Chrudimi Cacauem, pak ještě v závěru přidal čtvrtý zásah díky Joanovi. ERA-PACK se tak ani v této sezoně nedočká historického postupu do Final Four.

Kairat Almaty - ERA-PACK Chrudim 4:1 (3:0)

Branky: 9. a 11. Divanei, 9. Igor, 37. Joan - 35. Slováček. Sestava Chrudimi: Ton (Žďánský) - R. Mareš, M. Mareš, Max, Slováček - Rodrigo Taverna, Felipe, Koudelka, Dentinho, Silva, Marcinho, Rešetár. Trenér: Dentinho.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články