Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Chrudim podlehla Barceloně a do Final Four nepostoupila

Pardubice - Futsalisté Chrudimi v závěrečném zápase elitní fáze Futsal Cupu podlehli v Pardubicích favorizované Barceloně 1:4 a ani na sedmý pokus se nedokázali probojovat do Final Four. Na závěrečný turnaj podle očekávání postoupil katalánský výběr, který vyhrál i své třetí utkání ve skupině A.

Utkání ERA-PACK Chrudim - FC Barcelona
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Chrudim ve čtvrtek podlehla Charkovu, k postupu tudíž potřebovala výrazněji porazit Barcelonu a také doufat, že nakonec bude mít i nejlepší konečné skóre. Tento sen se českému mistrovi začal rozplývat už ve třetí minutě, kdy otevřel skóre Wilde.

Mezi 11. a 13. minutou navíc přidal další dvě branky barcelonský Fernandao. Za domácí se v druhém poločase prosadil Max, ale Katalánci odpověděli čtvrtým zásahem Igora. Východočeši tak nakonec obsadili ve skupině se třemi body třetí místo, protože Charkov zvítězil nad rumunským outsiderem Targu Mures 3:0.

"Myslím si, že jsme zanechali dobrý dojem. Opět jsme se naučili něco nového od jednoho z nejlepších týmů a je potřeba hodně tvrdě pracovat dále," řekl na tiskové konferenci trenér Chrudimi Daniel Ibaňes.

Organizátorům nevyšel útok na český divácký rekord na futsalu. V ochozech pardubické haly bylo na zápas s Barcelonou 5 635 diváků. V únoru 2005 přišlo do Ostravy na utkání mistrovství Evropy mezi Českou republikou a Ruskem 7 352 fanoušků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chrudim - Barcelona

ERA-PACK Chrudim - FC Barcelona 1:4 (0:3) Branky: 31. Max - 11. a 13. Fernandao, 3. Wilde, 37. Igor. Sestava Chrudimi: Olinha - R. Mareš, Slováček, Max, Rešetár - Meller, Žďánský, Popelka, Felipe, Kopecký, Dentinho, Koudelka, Chmelík, Douglas.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články