Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Chrudim je stále stoprocentní, v Edenu vyhrála drtivě 7:1

Třináctinásobný futsalový mistr z Chrudimi nezaváhal ani v repríze posledního finále proti Slavii. Východočeši vyhráli v Edenu jasně 7:1 a s plným bodovým ziskem vedou ligovou tabulku. Druhá Sparta porazila doma nováčka z Jeseníku 6:3 a ztrácí na Chrudim dva body. Prvního vítězství se dočkal brněnský Helas, který uspěl na palubovce České Lípy.

Je nám líto, video expirovalo.
Chrudim v repríze finále deklasovala Slavii 7:1

TABULKA FUTSALOVÉ LIGY (//sport/tabulky/196047-tabulka-futsalove-ligy)

Nadějný výsledek drželi sešívaní jen do 10. minuty, kdy se poprvé v zápase trefil Max, a na trefu brazilského univerzála navázal o minutu a půl později Drozd.

Slavia proti Chrudimi doplatila na špatnou disciplínu a zbytečné fauly hosté trestali z desetimetrových kopů. Ještě do poločasu se dvakrát trefil Max.

Ani po změně stran nedokázala Slavia konkurovat a ve druhém poločase ještě inkasovala tři branky, tu poslední dokonce od hostujícího brankáře Litviněnka, který se trefil při power play domácích.

Futsalová první liga - 6. kolo:

Plzeň - Vysoké Mýto 4:0 (3:0), Slavia Praha - Chrudim 1:7 (0:4), Teplice - Mělník 6:4 (2:2), Česká Lípa - Helas Brno 0:5 (0:3), Litoměřice - Třinec 2:0 (2:0), Sparta Praha - Jeseník 6:3 (2:2).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články