Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Chrudim i Plzeň uspěly v Praze a do finále jim chybí poslední krok

Ve futsalové lize se schyluje k repríze loňského finále. Obhájci titulu z Chrudimi i vítěz základní části Plzeň vedou ve svých semifinálových sériích nad pražskými "S" 2:0 na zápasy a o postupu mohou rozhodnout už v úterý na vlastních palubovkách. Přímý přenos třetího utkání série Plzeň – Sparta sledujte 2. května od 19:55 na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih druhého semifinále futsalové ligy Slavia – Chrudim

Slavia ani ve druhém zápase proti Chrudimi neskórovala. Červenobílým znovu nevyšel začátek, hned z prvního rohu po přihrávce Tomáše Koudelky skóroval David Drozd.

Koudelka ještě do poločasu připravil gól i pro jeho bratra Pavla a mezi tím se mezi střelce zapsal ještě Éverton.

Brazilská opora Východočechů se prosadila také po změně stran a ve 34. minutě uzavřela skóre na konečných 4:0.

Sparťané se v domácím duelu s Plzní drželi celý první poločas. Hosté sice měli tlak, sparťanský gólman Michal Hůla ale byl pozorný a nevyzrál na něj ani z penalty Caio.

Brazilec v plzeňských službách byl i u druhého zásadního momentu první půle, když jeho rozehrávku vystihl Martin Hora a po kombinaci s Jetonem Rukovcim zakončil do prázdné branky.

Sparta ale vedení neudržela dlouho, po chybě Melose Kelmendiho tvrdou střelou pod břevno vyrovnal Dušan Künster.

Po změně stran už vládl na hřišti Michal Seidler, který nejprve asistoval u vedoucího gólu Michala Holého a vzápětí sám zvýšil na 3:1. Pro Seidlera to byl 500. gól v domácích soutěžích.

V poslední desetiminutovce přidal Seidler ještě další branku a minutu před koncem v přesilovce po vyloučení domácího Mikuse přihrál na pátý gól Lukáši Rešetárovi.

Výsledky semifinále první futsalové ligy:

Slavia Praha - Chrudim 0:4 (0:3), stav série 0:2; Sparta Praha - Plzeň 1:5 (1:1), stav série 0:2.

Zdroj
futsalliga.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články