Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Chrudim ani Teplice nezaváhaly, Nejbach překvapivě prohrál v Hradci

Brno – Před týdnem si vyšlápli na třetí Tango, na vedoucí celek futsalové ligy Teplice však již byli krátcí. Hellas Brno s favoritem prohrál jasně 0:4. Dařilo se i druhé Chrudimi, jež rovněž udržela čisté konto a v Kladně zvítězila 3:0. Překvapením naopak skončilo utkání Hradce s Vysokým Mýtem, které domácí ovládli jasně 6:0.

Radost futsalistů Teplic
zdroj: ČT sport autor: Michal Pavlík

Teplice v moravské metropoli neinkasovaly. Balticflora se rozstřílela až těsně před přestávkou, kdy nejprve otevřel skóre hrající trenér Barbosa a po něm zvýšil na 2:0 Ferreira. Po přestávce se čekalo na další branku dvanáct minut. Ve 32. minutě zvýšil na 3:0 Salák. Skóre uzavřel o tři minuty déle teplický Ferreira.

Pražské Benago získalo pohodlné tři body na palubovce Agromeli. Skóre zápasu otevřel Štverák a na 2:0 pro hosty zvýšil Rodek. Do přestávky si oba pražští střelci svůj střelecký um zopakovali – 0:4. Od 28. do 31. minuty domácí snížili po trefách Nedělníka a Procházky na 2:4, jenže Douglas svou trefou opět vrátil klid na sálovky Pražanů – 2:5. Ve 34. minutě ještě snížil domácí Procházka, ale poslední slovo měli v závěru utkání Douglas a Lištván – 3:7.

Chrudimští futsalisté neinkasovali branku od Kladna ani podruhé v sezoně. Všechny tři branky českého mistra padly v prvním poločase. Nejprve si vstřelil vlastní branku Jaráb, poté se prosadil Brazilec Felipe a třetí gól ERA-PACKu vsítil Roman Mareš.

Královéhradečtí futsalisté konečně vyhráli. Na domácí půdě oplatili Nejzbachu porážku z prvního kola a zvítězili vysoko 6:0. Poločasové vedení 2:0 zařídili Salamandru Chromek a Stejskal. Po přestávce svými góly dorazili Nejzbach Jelínek, Menšl, Fidra a Friedl – 6:0.

Nejzbach přitom do Hradce přijel s jasným cílem bojovat o zlepšení aktuální šesté pozice v tabulce. Hosté však nezvládli začátek - na Chromkovu trefu navázal po chybě v rozehrávce Stejskal. Ani ve druhém poločase pak Nejzbach nedokázal ubránit domácí hráče, trefil se Jelínek a po dalekonosném pokusu i gólman Menšl. Dalšími dvěma brankami pak domácí mužstvo skóre utkání uzavřelo - Nejzbach Vysoké Mýto si odvezl vysokou porážku 0:6.

Futsalová první liga - 12. kolo:

Helas Brno - Teplice 0:4 (0:2) - VIDEO

Agromeli Brno - Benago Praha 3:7 (0:4) - VIDEO

Hradec Králové - Vysoké Mýto 6:0 (2:0) - VIDEO

Kladno - Chrudim 0:3 (0:3) - VIDEO

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Nejzbach Vysoké Mýto

Hlavní zprávy

Nejčtenější články