Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Čeští futsalisté si výhrou nad Francií přiblížili baráž o MS

Chomutov - Čeští futsalisté ve druhém zápase kvalifikace mistrovství světa porazili v Chomutově Francii 3:2, po čtvrteční porážce 1:3 s Kazachstánem poprvé bodovali a posunuli se na druhé místo skupiny. Závěrečné utkání sehrají v neděli proti Slovinsku. Od 16:00 sledujte na našem webu přímý přenos. Do baráže o šampionát v Kolumbii v příštím roce postoupí dva nejlepší celky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalu Česko - Francie

Po vyrovnaném prvním poločase bez branek se po změně stran měnilo skóre hned pětkrát. Ve 22. minutě poslal Francouze do vedení Aigoun. Za pět minut však vyrovnal Záruba a třicet vteřin po něm otočil stav Seidler. Soupeř odpověděl trefou Belhaje, ale českému týmu zařídil těsnou výhru ve 34. minutě veterán Michal Mareš. Hosté ještě ze závěrečného tlaku při power play trefili tyčku.

"Druhý poločas byl z naší strany o hodně lepší. Trochu jsme změnili sestavu. Výhru jsme potřebovali, šancí jsme měli dost. Závěrečnou power play soupeře jsme zvládli," řekl trenér Vlastimil Bartošek. "Francouzi hodně překvapili a hráli vynikající futsal. Jsem rád, že jsme utkání nakonec zvládli," doplnil Bartošek, který zastupuje nemocného kouče Tomáše Neumanna.

ČR - Francie 3:2 (0:0)

Branky: 28. Záruba, 28. Seidler, 34. M. Mareš - 22. Aigoun, 32. Belhaj.

Sestava ČR: Gerčák (Vahala) - Cupák, R. Mareš, M. Mareš, Rešetár - Novotný, Kovács, Hrubý, Holý, Záruba, Seidler, Sláma, Belej. Trenér: Bartošek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články