Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Čeští futsalisté se po roční odmlce vrátili na višegrádský trůn

Ve 36. minutě závěrečného utkání proti Slovensku sice prohrávala, ale nakonec se česká futsalová reprezentace z triumfu na Turnaji čtyř zemí radovala. Po remíze s Polskem a výhře nad Maďarskem stačil národnímu týmu k prvenství bod, který zásluhou vlastního gólu hvězdného slovenského útočníka Tomáše Drahovského také získal. 

Michal Seidler (vlevo) v dresu české futsalové reprezentace
zdroj: ČTK autor: Doležal Michal

V závěrečném duelu se Češi trápili patnáct minut, než otevřel skóre Michal Seidler, jenž působil ve všech čtyřech turnajových zemích. Slovensko odpovědělo prostřednictvím "pumelice" Gabriela Ricka, kterou pohotově dorazil Marián Hudek.

Vedení vrátil národnímu týmu debutant Michal Holeček, ale Matúš Kyjovský vzápětí srovnal a hvězdný útočník pražské Sparty Tomáš Drahovský otočil skóre na 3:2 pro soupeře.

Svěřenci kouče Tomáše Neumanna nicméně kontrovali a celkové vítězství jim zajistila nechtěná teč právě Drahovského po ráně Seidlera. "Zápasy byly těžké. Celý višegrád je vyrovnaný. V derby proti Slovákům nám stačila plichta, a tu jsme uhráli," usmál se Seidler.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští futsalisté opanovali Turnaj čtyř zemí v Nymburku

Futsalový Turnaj čtyř zemí v Nymburku:

Česko – Slovensko 3:3 (1:1)
Branky: 15. Seidler, 27. Holeček, 37. vlastní Drahovský - 17. Hudek, 34. Kyjovský, 36. Drahovský. Sestava ČR: Vahala (Hůla) - Hrdina, Záruba, Hrubý, Rešetár, Baran, Seidler, Černý, Kovács, Vnuk, Holeček. Trenér Tomáš Neumann.

Maďarsko – Polsko 1:2 (0:1)
Branky: 30. Dávid - 20. Zastawnik, 33. Leszczak.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články