Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Návrat zatraceného střelce

Brněnský Helas přijel pozdě, Sparta duel otočila a vyhrála 7:2

Praha – V generálce na pražské derby se Slavií si to ve futsalové lize momentálně druhá Sparta rozdala s Helasem Brno. Pražané museli duel otáčet, ale nakonec zvítězili 7:2. Ve středu od 19:05 vysílá ČT sport a náš web očekávané utkání Slavia – Sparta.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalu Sparta - Helas Brno s ohlasy

První komplikace přišly pro brněnské futsalisty už před zápasem, kdy na cestě do Prahy nabrali zpoždění, a zápas tak musel začít o půl hodiny později.

Na palubovce největší potíže působil Brňanům domácí kapitán Zdeněk Sláma, který dvěma góly zajistil Spartě poločasové vedení. Také start do druhé poloviny duelu vyšel lépe domácím a brzy se náskok začal navyšovat.

"První poločas jsme sice vyhráli 3:2, ale nemyslím si, že bychom byli nějak lepším mužstvem," zhodnotil pro efutsal.cz trenér vítězů David Frič. "Do druhého poločasu jsme poslali na palubovku Zapletala s Křemenem, jejichž příchod naši hru hodně oživil, Křemen prakticky třemi góly utkání rozhodl," dodal.

Sparta zůstává nadále neporažená a s dvěma výhrami a jednou remízou jí patří druhé místo za suverénní Zručí nad Sázavou. "Brno přijelo v sedmi hráčích a my jsme měli tři čtyřky. Prostřídali jsme a fyzicky jsme na tom byli líp. To asi rozhodlo. Důležité jsou tři body, teď se potřebujeme připravit na derby," uvedl kapitán Sparty Sláma.

Sparta Praha - Radio krokodýl Helas Brno 7:2 (3:2)

Branky: 10. Brunovský (Vodecký), 15. Doša (Jošt), 18. Sláma (Vodecký), 21. Křemen (Jošt), 35. Jošt (Křemen), 37. Křemen, 40. Křemen (Brunovský) - 14. Cupák V. (Zrzavý), 15. Lidmila (Cupák D.)

Sparta: Zyrjanov, Mareš - Sop, Doša, Vodecký, Jošt, Kabele, Brunovský, Sláma, Tichý, Rott, Zapletal, Křemen, Šafář.

Helas: Zrzavý, Dang - Mužík, Ovčačík, Lidmila J., Havlík, Cupák D., Lidmila P., Cupák V., Leasure, Šplíchal.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články