Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Benago hostí ve šlágru kola Chrudim, Tango jede do Kladna

Praha - Po středeční předehrávce, ve které Vysoké Mýto zvítězilo na hřišti Helasu Brno, pokračuje dalšími čtyřmi zápasy první futsalová liga. Úřadující mistr z Chrudimi míří na palubovku silného Benaga, které se před sezonou přestěhovalo ze Zruče nad Sázavou zpět do Prahy a je jedním z černých koní ročníku. I v dalších duelech jsou favority hosté, Teplice se představí v Plzni, Tango Brno na Kladně a Sparta na půdě dalšího nováčka Hradce Králové.

Utkání Benago - Chrudim
zdroj: ČT sport autor: Michal Pavlík

Plzeňský Indoss nezačal sezonu vůbec dobře. Na hřišti Tanga prohrál 1:14 a rázem se ocitl na posledním místě tabulky. Odtamtud se bude chtít dostat v premiérovém domácím utkání proti Teplicím. Severočeši ukázali svou sílu už v prvním kole, kdy zvlášť ve druhém poločase "rozebrali" Helas Brno a zvítězili bez inkasované branky 5:0.

Nováčka z Hradce Králové čeká ostrá domácí premiéra proti pražské Spartě. Salamandr by rád poprvé bodoval, ale ligovou realitu poznal v prvním kole, kdy prohrál ve Vysokém Mýtě 4:11. Za to Sparta půjde do zápasu posilněná výhrou v derby 6:4 a tentokrát bude favoritem.

Dramatický zápas se očekává v Kladně. Hosté z Tanga Brno to rozhodně nebudou mít jednoduché jako v prvním kole, kdy porazili 14:1 Plzeň. Kladno se na úvod sezony prezentovalo dobrým týmovým výkonem na palubovce chrudimského mistra. Porážka "jen" 0:4 hovoří za vše. Kladno bude doma nepříjemným soupeřem pro všechny celky.

Benago čeká ve druhém domácím utkání sezony tvrdý oříšek. Chrudim v prvním kole ukázala, že svého soupeře dokáže natolik přehrát, že se nedostane ani k pořádnému zakončení. Povede se Benagu na domácí palubovce poprvé překonat chrudimskou obranu? Jistě by se o to mohl pokusit domácí lídr Marcel Rodek, který v prvním kole zatížil konto Agromeli Brno hned pěti góly.

Kolo zakončí v pondělí souboj dvou poražených celků z prvního dějství. Zatímco Slavia prohrála v derby důstojně, Agromeli Brno dostalo výprask 1:9 na Benagu. Navíc domácímu celku bude chybět vyloučený Veselovský. Je otázkou, jak si Agromeli na domácí palubovce povede, Slavia je však favoritem.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články