Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Zůstávám v Tottenhamu, potěšil Kane fanoušky. Možný přesun do City se odkládá

Konec spekulacím. Hvězdný fotbalový útočník Harry Kane uvedl, že zůstane i nadále hráčem Tottenhamu. Osmadvacetiletý kapitán anglické reprezentace, který byl během léta spojován především s možným přestupem do Manchesteru City, dnes oznámil na sociálních sítích, že Spurs v tomto přestupním období neopustí.

Fotbalisté Tottenhamu oslavují gól proti WBA
zdroj: PA autor: Matt Dunham

"Bylo neuvěřitelné vidět nedělní přijetí od fanoušků a číst od nich v posledních několika týdnech tolik podpůrných zpráv. Zůstávám tohle léto nadále v Tottenhamu a budu se stoprocentně soustředit na to, abych pomohl týmu k úspěchům," napsal na sociální sítě Kane.

Kvůli pozdnímu zapojení do týmové přípravy vynechal Kane jak úvodní zápas anglické nejvyšší soutěže s Manchesterem City (1:0), tak první duel 4. předkola Evropské konferenční ligy proti Pacos de Ferreira (0:1). O víkendu však nastoupil poprvé v sezoně coby střídající hráč na posledních 18 minut na hřišti Wolverhamptonu a pomohl k výhře 1:0. Tottenham je v domácí lize po dvou utkáních jedním z pětice týmů, které zatím neztratily ani bod.

Kane působí v Tottenhamu od 11 let a během 337 zápasů v londýnském klubu nastřílel 221 branek. Aktuální kontrakt mu platí do 30. června 2024.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články