Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zmrhal se stěhuje do Bratislavy. Hrát bude za Slovan

Jaromír Zmrhal přestoupil z Brescie do Slovanu Bratislava. Sedmadvacetiletý křídelní hráč podepsal s úřadujícím trojnásobným slovenským mistrem dvouletý kontrakt.

Jaromír Zmrhal v dresu Brescie
zdroj: ČTK/PA autor: Jonathan Moscrop

Patnáctinásobný reprezentant Zmrhal strávil letošní jaro na hostování v Mladé Boleslavi. Do Brescie přestoupil ze Slavie Praha v srpnu roku 2019. S italským klubem sestoupil v první sezoně ze Serie A a loni na podzim už v druhé lize příliš nenastupoval.

"Jsem nadšený, že se zrealizoval můj příchod do Slovanu. Věřím, že mi tento pocit vydrží co nejdéle. Chci si zase zahrát Evropskou ligu nebo podobnou soutěž a chci Slovanu pomoci i evropskými zkušenostmi," uvedl na webu bratislavského klubu Zmrhal, jenž si během působení ve Slavii zahrál mimo jiné ve čtvrtfinále Evropské ligy.

"Na jaře na hostování v Boleslavi jsem se cítil dobře, na rozdíl od působení v Brescii jsem opět hrál na své pozici na křídle a začal jsem si zase užívat fotbal. Věřím, že ve Slovanu to bude stejné," dodal rodák z Žatce, jenž na jaře v Mladé Boleslavi odehrál všech 20 zápasů.

Za hlavní tým Slavie hrál Zmrhal od roku 2012 a celkem v sešívaném dresu nastoupil do 309 duelů, v nichž vstřelil 39 gólů. S pražským týmem získal dva mistrovské tituly a dvakrát vyhrál pohár. Za národní tým hrál naposledy v říjnu 2019.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články