Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Zmrhal má od Slavie povolení k odchodu. Nabídka ale žádná zatím nepřišla, přiznal

Praha – V létě jeho přestup Slavia zastavila, během zimní přestávky je ale jediným hráčem základní sestavy sešívaných, který by v případě zajímavé nabídky mohl odejít. Jaromír Zmrhal však zatím žádnou konkrétní nedostal, a tak se dál připravuje na jaro s Pražany. V duelu proti Žižkovu nastoupil netradičně na levém kraji obrany.

Jaromír Zmrhal
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

"Prožívám to stejně jako poslední přestupové období. Tam ale nabídka přišla, teď zatím žádná nepřišla. Takže na to nějak nemyslím. Přišla na jiného hráče, ten nedostal povolení. Na mě nic nepřišlo, tak to nemusím řešit," řekl Zmrhal po výhře 3:0 nad Žižkovem.

Už v létě neměl daleko k odchodu do Ruska, na začátku ledna se zase spekulovalo o zájmu německých Brém. "Když se na internetu objevily zmínky o těch klubech, co mají zájem, ptal jsem se manažera, co je a co není pravda. Něco potvrdil, něco ne, ale že bych mu každý den volal, jestli něco je, že bych chtěl jít ven, to ne," uvedl třiadvacetiletý Zmrhal.

Jiný záložník Antonín Barák mohl odejít do nejmenovaného předního italského klubu, ale vedení Slavie to zamítlo. "Nevidím do toho, jakou má vedení dohodu s Tondou, nebo o čem byla ta nabídka. Ale Tonda je výborný hráč a Slavia ho potřebuje," řekl Zmrhal.

Je nám líto, video expirovalo.
Slavia vyhrála v přípravě dvěma góly Mešanoviče nad Žižkovem 3:0

Vzhledem k drobným zraněním levých obránců Pera-Egila Floa a Dušana Šventa proti Žižkovu nastoupil nezvykle na levém kraji obrany. "Je to trošku změna, je to větší zodpovědnost dozadu než na záložníkovi. Chvíli jsem si zvykal a ještě asi budu, jestli se teda kluci nevrátí," řekl Zmrhal.

Slávisté se vrátili ze soustředění na čínském ostrově Chaj-nan a museli si zvykat na velký teplotní skok i časový posun. "Vždy to trvá tak dva dny, než si zvyknete. Než jsme se v Číně rozdýchali, je tam jiný vzduch. Hlavně jsme měli problémy se spaním. Tam bylo plus sedm hodin, teď jsme se zase vraceli, takže vstáváme brzo. Teď chodím spát brzo a vstávám ještě dřív," řekl s úsměvem Zmrhal.

Nejvíc na něj v Číně zapůsobil výlet přes celý ostrov. "Většinou jsme byli na hotelu, ale dvakrát jsme se mohli podívat do města nebo tak. Měli jsme šanci se podívat na pláž. Jeden den jsme měli výlet, cestovali jsme rychlovlakem na druhou stranu, takže jsme se podívali po celém ostrově. To bylo asi nejlepší," uvedl Zmrhal.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články