Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Zlomenou nohou v krajském přeboru se zabývá policie

Olomouc - Fauly samozřejmě nejsou jen záležitostí vrcholového fotbalu. Šlapáky a kosy kolují i po nižších soutěžích, které bývají zvláště kvůli korupčnímu bujení leckdy označovány jako džungle. Zda je to i případ utkání mezi Sokolem Ústí a SK Loštice, nyní prošetřuje policie. Jeden z fotbalistů hostujícího týmu tam totiž protihráči zlomil nohu.

Fotbalové utkání
zdroj: ČT4

Hráč SK Loštice chtěl ve druhé půli odkopnout míč, ale kopl přitom do staršího protihráče takovým způsobem, že mu způsobil otevřenou zlomeninu bérce. Informuje o tom agentura Mediafax. "Prověřujeme, zda nedošlo ke spáchání trestného činu," uvedla policie. Domácí fotbalista byl převezen do fakultní nemocnice v Olomouci, kde ho ještě týž den, tedy v neděli, operovali.

Podle serveru fotbalnaplno.cz se jednalo spíše o nešťastnou náhodu. Fotbalista Jan Mikeš však obdržel červenou kartu na faul zezadu s použitím nepřiměřené síly. Míč byl v době kontaktu mezi hráči ve vzdálenosti asi 150 centimentrů od místa střetu. Utkání bylo na půl hodiny přerušeno, domácí nakonec zvítězili 3:0.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články