Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zlín dál vede tabulku, v závětří však číhá Boleslav a Plzeň

Praha - Fotbalová první liga měla na programu své sedmé pokračování. Vrcholem kola byl duel Zlína se Spartou, který nakonec neměl vítěze (1:1). Malé pražské derby opanovala domácí Dukla, která rivaly z Bohemians zlomila třemi brankami ve druhé půli. Vynikající formu opět potvrdila Mladá Boleslav, výhru 3:0 nad Slováckem režíroval dvougólový Chramosta. Plzeň pak zvítězila nad Karvinou 2:0.

Utkání Mladá Boleslav - Slovácko
zdroj: ČTK autor: Mašek Josef

Mladá Boleslav - Slovácko 3:0

Mladá Boleslav porazila Slovácko 3:0 a s šestnácti body ztrácí bod na vedoucí Zlín. Dva góly týmu z města automobilů vstřelil Chramosta, třetí přidal australský útočník Mebrahtu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340785-mlada-boleslav-zametla-se-slovackem-a-dotahla-vedouci-zlin/)

Příbram - Teplice 3:2

Příbram zlomila střelecké prokletí trvající od startu letošní sezony. Během domácího utkání proti Teplicím rozvlnila síť za zády brankáře Grigara hned třikrát, a přestože dvakrát prohrávala, mohla po závěrečném hvizdu slavit. Veledůležité tři body jí gólem z nastavení zajistil bývalý dlouholetý hráč soupeře Aidin Mahmutovič.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340784-mahmutovic-dokonal-obrat-a-sestrelil-sve-teplice-pribram-slavi-prvni-vitezstvi/)

Dukla - Bohemians 4:1

Dukla Praha zvítězila nad Bohemians 1905 jednoznačně 4:1. Hosté z Vršovic sice vedli po přesném zásahu Maška, ve 24. minutě však vlastním gólem nechtěně srovnal Dostál. Před odchodem do kabin navíc obdržel červenou kartu Havel, což domácí mužstvo po změně stran třemi góly tvrdě potrestalo. V 66. minutě otočil stav Považanec a poté přidali další branky Kušnír s Néstorem.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340779-dukla-otocila-ctyrmi-goly-male-prazske-derby-s-bohemians/)

Brno - Hradec Králové 1:1

Brňané vedli proti Hradci Králové po brance Michala Škody v 80. minutě 1:0 a vše spělo k tomu, aby tři body zůstaly doma. Jenže dvě minuty před koncem základní hrací doby vyrovnal obránce Plašil na 1:1, čímž vystřelil "Votrokům" bod. Hradečtí fotbalisté remizovali poprvé po jedenácti duelech a ze sedmi zápasů mají už deset bodů, Zbrojovka jich nasbírala sedm.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340782-hradci-kralove-vystrelil-bod-v-zapase-proti-brnu-stoper-plasil/)

Jihlava - Jablonec 1:1

Premiéra exreprezentačního kouče Michala Bílka na lavičce Jihlavy skončila v duelu s Jabloncem dělbou bodů. Remízu 1:1 orámovali svými góly hostující Martin Kouřil, jenž ve 22. minutě poslal severočeský tým do vedení, a jihlavský navrátilec Michal Rabušic. Domácím i nadále patří patnáctá příčka, Jablonec je osmý.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340804-bilek-zacal-v-jihlave-remizou-s-jabloncem-bod-zajistil-rabusic/)

Plzeň - Karviná 2:0

Viktoria Plzně vyhrála doma 2:0 nad nováčkem Karvinou a bodově se dotáhla na rozdíl jednoho bodu za Zlín. Svěřenci trenéra Pivarníka měli po celé utkání jasnou převahu, kterou dvakrát zužitkoval Tomáš Hořava. První gól dal z penalty po faulu na Marka Bakoše.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340892-plzen-si-poradila-s-karvinou-2-0-uradoval-horava/)

Zlín - Sparta 1:1

Fotbalisté Fastavu Zlín změřili síly v souboji o první místo s pražskou Spartou. Svěřenci trenéra Bohumila Páníka prožívají pohádkový vstup do letošní sezony. Neprohráli ani sedmé ligové utkání. I proti Letenským hráli bez respektu a po první půli vedli 1:0, když hlavou přesně zamířil obránce Jugas. Ve druhé půli však vyrovnal Václav Kadlec. Sparta také zůstává neporažena, na svého soupeře ztrácí ze čtvrtého místa dva body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340972-neporazitelnost-zlina-a-sparty-trva-dal-vzajemny-duel-skoncil-1-1/)

Slavia - Liberec 1:0

Reprezentační útočník Milan Škoda rozhodl brankou z 60. minuty závěrečný duel sedmého kola první ligy, v němž domácí Slavia porazila liberecký Slovan 1:0. Sešívaní se dočkali první výhry pod novým koučem Jaroslavem Šilhavým, který během trenérské kariéry vedl také pondělního soupeře, a před prestižním derby se Spartou poskočili na sedmé místo tabulky. Liberec je momentálně až čtrnáctý. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340986-skoda-zaridil-slavii-hubene-vitezstvi-nad-libercem/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články