Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Cvikov je záchraně blíž. Vratislavice si daly vlastní gól a neproměnily penaltu

V rámci projektu Náš fotbal se před kamerami České televize setkali hráči týmů TJ Jiskra Vratislavice a FK Cvikov. Utkání důležité v boji o záchranu v krajské I. B třídě vyhráli hosté 2:1 poté, co si vratislavický Daniel Bergr dal v 72. minutě vlastní gól.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vratislavice – Cvikov

Bezprostředně po úvodní píšťale se nepříjemně zranil vratislavický Denis Zejbrlík, který se ale po několika minutách zvednul a v utkání s obvázanou hlavou pokračoval. Skóre otevřel už v 8. minutě pro Cvikov Michal Klíma, který z velkého úhlu prostřelil brankáře domácích.

Fotbalisté Vratislavic, které jsou v I. B třídě západ v Libereckém kraji s 15 body úplně poslední, do poločasu marně usilovali o vyrovnání. To přišlo až v 65. minutě po střele Filipa Jindry. O sedm minut později ale zbyly Jiskře oči pro pláč, když si Daniel Bergr, ve snaze hlavičkou odklidit centr mimo bránu, dal vlastní gól.

Domácí měli velkou šanci vyrovnat z penalty v poslední minutě zápasu, ze které ale vyšel jako hrdina cvikovský gólman. Jan Roubal možná i pod tlakem z dohledu televizních kamer předvedl velmi nepovedený pokutový kop a Vratislavice prohrály 1:2. Cvikov má k záchraně v kraji blíž, na kontě má už 21 bodů.

"Je to hořký. Měli jsme spoustu šancí, penaltu jsme neproměnili. Zbytečnýma chybama dostáváme laciný góly. Já jsem úplnej dřevák," zhodnotil kapitán Vratislavic Tomáš Šidák utkání, ve kterém měl sám několik příležitostí skórovat.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články