Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Střet favoritů na šampionátu hráčů do devatenácti let neměl vítěze, Italové udrželi naději

Týmy s velkými ambicemi se střetly na mistrovství Evropy fotbalistů od devatenácti let v Arménii. Největší adepti na postup ze skupiny A se nakonec rozešli smírně 1:1, což také odpovídalo průběhu zápasu mezi Portugalskem a Španělskem. Druhý zápas skupiny vyhrála podle očekávání Itálie nad Arménií 4:0 a udržela naději na postup, ale v cestě jí stojí Španělsko. Tým pořádající země už má jistotu, že ve skupině skončí. Zápas Česko - Norsko můžete sledovat v přímém přenosu ve čtvrtek od 16:45 na webu ctsport.cz.

V prvním poločase zápasu Portugalsko – Španělsko se dlouho hrálo jen mezi oběma pokutovými územími a na šance se čekalo. Španělé měli maličko navrch a do šaten šli také nakonec spokojenější, když Torres zatáhl míč před velké vápno Portugalců, napřáhl a trefil pravou tyč branky. Gólman Biai se po jeho střele marně natahoval a než se stačil vrátit zpět na nohy, odražený míč vrátil do odkryté branky Miranda.

Portugalci odpověděli brzy po přestávce, když se z přímého kopu z dvaceti metrů trefil krásně Vieira. Ten také stanovil konečný výsledek.

Ve druhém utkání skupiny bylo vlastně jen otázkou času, kdy se Italové proti Arménům prosadí, a když se jim to po půlhodině hry konečně podařilo, šlo pak už jen o to, kolikrát to zopakují. Nakonec vítězové skončili u čtyř repríz.

Skupina A:

Portugalsko - Španělsko 1:1 (0:1)

Arménie - Itálie 0:4 (0:2)

Pořadí: 1. Španělsko 2 zápasy/4 body (5:2), 2. Portugalsko 2/4 (4:1), 3. Itálie 2/3, 4. Arménie 2/0.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články