Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Zidana prý zlákal Pérezův slib. Na přebudování kádru údajně dostane až 9 miliard, přijde Neymar či Mbappé?

Podle britského listu Independent má staronový trenér Realu Madrid Zinédine Zidane přislíbeno od vedení španělského klubu 300 milionů liber (asi devět miliard korun) na letní přestupy. Další prostředky by měl "bílý balet" získat z potenciálního prodeje Garetha Balea či Luky Modriče. Prezident Realu Florentino Pérez přesvědčil francouzského kouče k návratu na lavičku po necelých deseti měsících nejen lukrativní smlouvou do června 2022, ale údajně i finanční zárukou na velké přebudování kádru.

Zinédine Zidane na tiskové konferenci po návratu do Realu Madrid
zdroj: REUTERS autor: Susana Vera

Madridští, kteří už v nepovedené sezoně vypadli z Ligy mistrů i Španělského poháru a v domácí soutěži ztrácejí 12 bodů na vedoucí Barcelonu, prý mají na vrcholu seznamu posil čtyři velká jména - útočná esa Neymara a Kyliana Mbappého z Paris St. Germain, Edena Hazarda z Chelsea a Christiana Eriksena z Tottenhamu.

V případě Neymara a Mbappého by však musel Real sáhnout hodně hluboko do kapsy a pravděpodobně překonat světový přestupový rekord. Ten drží právě sedmadvacetiletý Brazilec Neymar, který v létě 2017 odešel z Barcelony do PSG za 222 milionů eur. Naopak Belgičan Hazard už několikrát naznačil zájem o angažmá na San Bérnabeu.

Real by v létě mělo také několik hráčů opustit. Bale se herně trápí a několikrát ho vypískali i vlastní fanoušci, navíc si velšský křídelní hráč nesedl s francouzským koučem při jeho minulém angažmá.

Je nám líto, video expirovalo.
Zidane: Chci vrátit Real tam, kam patří

Podle Independentu může po sezoně odejít i středopolař Modrič. Chorvatský držitel Zlatého míče zůstává za očekáváním podobně jako řada jeho spoluhráčů. Zidanův předchůdce Santiago Solari odstavil mezi náhradníky levého obránce Marcela a ofenzivního záložníka Isca. Kapitán a stoper Ramos zase pohrozil odchodem po ostré výměně názorů s prezidentem Pérezem.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články