Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Ze Žižkova zní: Chramosta simuloval

Mladá Boleslav – Fotbalisté Mladé Boleslavi včera porazili Viktorii Žižkov 2:0. Výhru domácího týmu režíroval útočník Jan Chramosta. Postaral se o obě branky a navíc přispěl i k vyloučení žižkovského Daniela Bartla. Pražané však po utkání udělení červené karty zpochybnili.

Sport
zdroj: ČT4

V květnu uznala disciplinární komise, že Chramosta v semifinále Ondrášovka cupu proti Kroměříži filmoval a zastavila mu činnost na jeden zápas. Navíc mu udělila pokutu 20 tisíc korun. Chramosta si však nedal pokoj a za stavu 1:0 v nedělním utkání proti Žižkovu spadl hodně diskutabilně.

"Je to prostě jedna chyba v životě, od toho se přece nebude odvíjet celá moje kariéra. Prostě tam šel balon, já jsem do něj šel, on mě rozhodil a byl to jasný faul," řekl Chramosta. "Měl jsem to na dlouhou nohu, viděl jsem, že tam Chramosta zabíhá, ale myslím, že jsem se ho vůbec nedotkl. Nasimuloval to, spadl a já dostal červenou kartu," okomentoval své vyloučení Bartl.

Je nám líto, video expirovalo.
Chramosta opět simuloval?

Chramosta se tak opět dostal do středu pozornosti. Podle záběrů ČT je zřejmé, že stejně jako v květnovém semifinále Ondrášovka cupu pádu přidal a stejně jako v semifinále byl bránící hráč vyloučen.

"Dle mého názoru bylo vyloučení nesprávné, protože vůbec nedošlo ke kontaktu Bartla s Chramostou," uvedl žižkovský kouč Michal Pulpit. Hlavní rozhodčí Libor Kovařík se dnes odmítl k celé události vyjádřit. O tom, jestli se kauzou bude zabývat i fotbalová asociace, se rozhodně ve čtvrtek.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články