Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Zápasy 25. kola Gambrinus ligy rozhodly druhé poločasy

Praha – Nedělní zápasy 25. kola 1. fotbalové ligy rozhodovaly až druhé poločasy. Kde se v poločase zdálo být rozhodnuto, skončil zápas remízou, kde se hráči v úvodu "oťukávali", začala ve druhé části kanonáda. V dopoledním zápasu byli blízko vítězství kladenští fotbalisté, v poločase vedli na Žižkově 2:0, ale nakonec zápas skončil remízou 2:2. I ta ale středočeskému klubu přiblížila záchranu, zatímco domácím opět o něco víc hrozí sestup. Fotbalisté Teplic zdolali Jablonec 3:0 a přiživili své naděje na pohárové umístění. Za výhrou je nasměroval po půlhodině Stožický, ve druhém poločase výsledek pojistili Klein a Doležal.

Žižkov - Kladno
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Fotbalisté Českých Budějovic přišli ve druhé nastavené minutě o vítězství nad Brnem. Jihočeši vedli v dnešním utkání 25. kola od 29. minuty, kdy se pošesté v sezoně trefil Sedláček, za hosty však v samém závěru srovnal kapitán Došek. Jihočeši tedy nevyhráli již poosmé za sebou. Fotbalisté Ostravy doma podlehli 1:3 poslednímu Zlínu, který vyhrál podruhé za sebou a přiživil šanci na záchranu. Domácí vedli díky vlastnímu gólu Nováka, ale pak lehkovážně promrhali několik obrovských možností a soupeř bez většího vypětí po chybách v ostravské obraně třemi góly zápas otočil.


Ve večerním zápase prohráli liberečtí fotbalisté s Olomoucí a propásli možnost, aby se v tabulce bodově dotáhli na druhou Spartu, která už v sobotu uhrála nerozhodný výsledek v Příbrami. Celý zápas pasivnější Sigmu pod Ještědem zachránil střídající záložník Tomáš Janotka, který v první minutě nastaveného času prvním kontaktem s míčem svému týmu zajistil tříbodový zisk. Olomouc vyhrála v Liberci vůbec poprvé v historii české ligy.

Výsledky 25. kola 1. fotbalové ligy
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články