Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zápas Teplic se Spartou branku nepřinesl

Teplice - Bezbrankovou remízou skončila dohrávka 21. kola první fotbalové ligy mezi Teplicemi a Spartou Praha. Hosté byli k vítězství blíže, měli několik slibných šancí. Největší z nich spálil Bony Wilfried, který nastřelil tyč. Sparta si udržela druhé místo v tabulce, na vedoucí Slavii však ztrácí už 12 bodů. Teplice zůstávají osmé. Více informací naleznete na serveru fotbalzive.cz.

Chlad nad bodem mrazu, studený vítr a vytrvalý déšť skrápěl prořídlý trávník na Stínadlech již dlouho před zápasem. I proto možná nedorazilo do ochozů tolik diváků, jak bývalo na duely obou soupeřů zvykem.

Přitom k vidění byl poměrně svižný fotbal, ve kterém měla navrch Sparta. Ta svou aktivní hrou Severočechy v úvodní dvacetiminutovce pouštěla na svoji polovinu jen výjimečně, ale ke své škodě její agresivní hra nepřinesla branky. Hra se postupem času vyrovnávala. Jedinou přímou střelu na Blažka však vyslal pouze Stožický, který pálil z dvaceti metrů do náruče letenského gólmana.

Po pauze se už hrálo také vyrovnaně, ale nebezpečnější byli stále hosté. Sparta byla blízko vedení v 65. minutě, kdy se probil na hranici šestnáctky ke střele Wilfried, ale Kleinem zblokovaná střela skončila jen na tyči. Domácí se také nespoléhali jen na defenzivu a Vachouškova rána Blažka pořádně vyděsila, když byl sparťanský gólman rád, že mokrý míč srazil do strany.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články