Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Zápas Sparty byl předčasně ukončen kvůli řádění fanoušků

Wernberg (Rakousko) - Poslední přípravný zápas fotbalistů Sparty na soustředění v Rakousku se nedohrál. Utkání s druholigovým německým Duisburgem rozhodčí v 81. minutě předčasně ukončil kvůli nepřístojnostem fanoušků pražského týmu. Zápas skončil remízou 1:1 poté, co tlak Sparty dokázal v gól zužitkovat pouze Bony Wilfried.

Sparta se hned od začátku zápasu do soupeře zahryzla a aktivním presinkem si vynutila tlak. Dlouho však nedokázala najít přesnou mušku, především Kalouda dvakrát v dobré pozici mířil hlavou mimo. Své šance nevyužili ani Berger s Holendou.

To o sobě dali poprvé vědět sparťanští fanoušci, kteří na hřiště hodili dýmovnici. Záložník Žofčák se nadýchal zplodin a nemohl nastoupit do druhého poločasu.

Jeho náhradník Wilfried našel recept na sparťanské trápení v koncovce, když v 68. minutě dorazil Holendovu střelu mířící do břevna. Neuběhly ani čtyři minuty, když vyrovnal rovněž dorážkou Bojovic. Přitom do té doby byl soupeř téměř neškodný a zahrozil pouze dvakrát po zaváhání sparťanské obrany.

Sparta se poté pustila znovu do zdolávání obrany Duisburgu, ovšem její snahu o závěrečný tlak zhatili vlastní fanoušci, kterých do rakouského Wernbergu dorazila zhruba padesátka. Kvůli jejich výtržnostem byl zápas ukončen devět minut před závěrečným hvizdem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články