Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Zachraňme Baníček!!! Ostravský klub spouští kampaň pro fanoušky

Ostrava - Fotbalový Baník Ostrava spouští projekt, v jehož rámci mohou k ekonomické stabilitě klubu přispět i fanoušci. Klub zahájil prodej nových reklamních předmětů s motivy kampaně Zachraňme Baníček!!! a otevírá účet pro dobrovolné dárce, kteří mají zájem podpořit setrvání klubu na stadionu na Bazalech.

Zachraňme Baníček!!!
zdroj: ČT24

"Zřídili jsme transparentní bankovní účet a jméno každého dárce i se zaslanou částkou, bude-li o to dárce stát, se objeví na stránkách kampaně www.zachranmebanicek.cz, které se připravují ke spuštění," řekl předseda představenstva klubu Petr Šafarčík. Podle něj mohou fanoušci přispívat na účet 19812004/5500.

Do prodeje dnes jdou také nové propagační předměty s motivy záchrany klubu, který po předešlém vedení tíží dluh přibližně 100 milionů korun. Nový majitel si dal tříleté stabilizační období na restrukturalizaci finančních závazků.

Klub vyzval fanoušky i k tomu, aby se na záchraně klubu i týmu v první lize podíleli svými nápady. "Všechny podněty budeme průběžně zpracovávat a autora toho nejhodnotnějšího odměníme doživotní permanentkou na Baník," dodal Šafarčík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články